We nodigen je van harte uit voor City of Talent Presents!, hét jaarlijkse netwerkevent van het Akkoord van Groningen. TWG organiseert dit evenement elk jaar, om meer dan 100 studenten, young professionals en bestuurders van allerlei Groningse organisaties met elkaar in contact te brengen.

Dit jaar zal het evenement in het teken staan van het thema Joining Forces, waarbij samenwerking tussen MBO, HBO en WO en innovatie centraal zal staan. De netwerkbijeenkomst is het moment om met verschillende mensen in contact te komen en van elkaar te leren!

Na de ludieke aftrap van het evenement en een welkom door burgemeester Peter Den Oudsten en Alfa-college voorzitter Wim Moes is er de mogelijkheid om twee workshops te volgen. Daarnaast zal het Solar Racing team aanwezig zijn, het voorbeeld van samenwerking tussen MBO, HBO en WO. Het evenement wordt afgesloten met een borrel!

Vergeet je niet aan te melden via www.cityoftalentpresents.nl. Vorig jaar was het evenement binnen een mum van tijd vol.

Meer informatie over het event vind je in de bijlage.