16 december 2022 was een extra leuke avond, omdat TWG bij Smoke een galadiner had. Bij binnenkomst stonden er heerlijke amuses klaar en een borrel, om te proosten op een mooi jaar. Nieuwe TWGer Suzan en Wessel hadden het event georganiseerd en spraken kort over hun ervaringen bij TWG de afgelopen maanden. De volgende gang werd geserveerd, wat was het lekker. De eigenaar van Smoke, Bojan, sprak kort over zijn zaak en ervaringen als jonge ondernemer in Groningen. Ondertussen zorgde zijn personeel voor de volgende gang. Deze werd natuurlijk gepaard met lokale cocktails en bier. Tijdens een korte pauze maakten Andrea en Sam geweldige groepsfoto’s van elke tafel. Hieronder de mooiste resultaten. Uiteraard heeft een kerst diner minimaal 5 gangen, dus er kwam nog meer eten op tafel. Djamila deed een veiling met de vegetarische gangen, tot grote hilariteit van de aanwezigen. Vervolgens hield ze een hele serieuze emotionele speech over het afgelopen jaar en de vooruitzichten van volgend jaar. Martijn was erg verrast dat hij een evenement ging organiseren. Al met al werd er gewoon lekker gekletst en 2022 goed afgesloten.