Op donderdag 11 mei hebben enkele TWGers het stuk “Lazarus Escape” van het Groninger Studenten Toneel bezocht tijdens het studentenkamerfestival Stukafest. De voorstelling speelde zich af in een knusse studentkamer die tot heus toneel werd omgetoverd.

Het stuk wat opgevoerd werd door vier toneelspelers van het GST vertelde een uniek verhaal over liefde, rouw, vriendschap en spijt. Het stuk bestond uit zowel gerepeteerde als geïmproviseerde delen wat ervoor zorgde dat het zowel voor de kijkers als de regisseur een verassing was wat er allemaal precies zou gebeuren tijdens de voorstelling. Dit had ook als resultaat dat elke TWGer het toneelstuk anders interpreteerde.

Afsluitend hebben we nagepraat in het Bolhuis over de betekenis van het stuk en de gemaakte stijlkeuzes. Al met al was het een mooie avond en wij willen het Groninger Studenten Toneel graag bedanken voor hun uitnodiging.

Stukafest Groningen