TalentWeb Groningen

De spin in het web voor het signaleren, verbinden, ontwikkelen en inzetten van talenten voor de ‘stad en ommeland’: metropoolregio Groningen. In Groningen zijn genoeg carrièrekansen voor young professionals en dat laten we graag zien.

Als bubble-breaker netwerk zet TalentWeb Groningen zicht in door te verbinden, ontmoeten & inspireren.

Verbinden

Wij verbinden leden, bedrijven, overheden en kennisinstellingen met elkaar om van elkaar te leren. Als denktank van de stad schijnen we graag licht op maatschappelijke of organisatorische vraagstukken. Wil je graag jouw netwerk uitbreiden? Heb jij een maatschappelijk vraagstuk en wil je zoek diversiteit aan jong talent om mee te denken? Neem contact met ons op want juist dat is kracht van TalentWeb.

Ontmoeten

TalentWeb organiseert veel verschillende evenementen voor haar talenten. Ontmoeten staat hierbij centraal. Heb jij ook talent? Dan kun je contact opnemen om een evenement bij te wonen. Benieuwd naar wat organiseren? Bekijk de activiteiten. 

Inspireren

Tijdens onze activiteiten staat inspireren centraal. De thema’s die we kiezen zijn actueel en gerelateerd aan de metropoolregio Groningen. Daarbij proberen we nieuwe dingen, kijken we naar andere onderwerpen; we willen jouw horizon verbreden. Juist de diversiteit binnen TalentWeb zorgt voor inspiratie en veel frisse ideeën! 

Talentweb Groningen Lid

Ryco Wolbers

Na ieder evenement van TalentWeb zit ik glimlachend (en veel later dan wat de bedoeling was) op de fiets naar huis…”