TalentWeb Groningen

De spin in het web voor het signaleren, verbinden, ontwikkelen en inzetten van talenten voor de ‘stad en ommeland’. Onze kernwaarden zijn verbinden, ontmoeten & inspireren. Nieuwsgierig? 

Verbinden

Wij verbinden leden, bedrijven, overheden en kennisinstellingen met elkaar om van elkaar te leren. Als denktank van de stad schijnen we graag licht op maatschappelijke of organisatorische vraagstukken. Wil je graag jouw netwerk uitbreiden? Heb jij een maatschappelijk vraagstuk en wil je zoek diversiteit aan jong talent om mee te denken? Neem contact met ons op want juist dat is kracht van TalentWeb.

Ontmoeten

TalentWeb organiseert veel verschillende evenementen voor haar leden. Ontmoeten staat hierbij centraal. Geïnteresseerde niet-leden kunnen contact met opnemen om een evenement bij te wonen en mogelijk in de toekomst lid te worden van TalentWeb. Benieuwd naar wat organiseren? Bekijk de activiteiten. 

Inspireren

Tijdens onze activiteiten staat inspireren centraal. De thema’s die we kiezen zijn veelal actueel en gerelateerd aan de stad Groningen of de provincie. Juist nieuwe dingen proberen, andere onderwerpen; jouw horizon verbreden. Juist de diversiteit binnen TalentWeb zorgt voor inspiratie en veel frisse ideeën! 

Talentweb Groningen Lid

Ryco Wolbers

Na ieder evenement van TalentWeb zit ik glimlachend (en veel later dan wat de bedoeling was) op de fiets naar huis…”

Over TalentWeb

TalentWeb is ontstaan in 2010 door het Akkoord van Groningen. TalentWeb brengt jonge talenten met elkaar in verbinding. Het is een netwerk van mensen die in verschillende werkvelden actief zijn. Juist deze diversiteit aan jong talent is uniek in de stad Groningen. 

Dit biedt nieuwe perspectieven, leidt tot nieuwe initiatieven en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jong talent in Groningen.

Door het organiseren van verschillende activiteiten willen wij talenten met elkaar verbinden, ontmoeten en inspireren. Samen met het netwerk organiseren we regelmatig activiteiten om dit mogelijk te maken.