Onze missie

TalentWeb Groningen bestaat om jong talent te signaleren, ontwikkelen, verbinden, behouden en inzetten voor de metropoolregio Groningen. Jong talent is voor ons een breed begrip. Onze jongste talenten zijn aan het afstuderen of pas afgestudeerd (van elk opleidingsniveau), maar we hebben ook mensen rondlopen die 5 tot 10 jaar werkervaring hebben. Tot de metropoolregio Groningen rekenen wij alles binnen 40 minuten reistijd tot de Stad.

Onze visie

Wij willen de komende jaren onze talenten nieuwe energie geven na de pandemie. Dat doen we door evenementen te organiseren voor, door en met onze talenten, maar ook door aan te sluiten bij evenementen van partners.

Daarnaast spelen we in op maatschappelijk relevante vraagstukken voor de metropoolregio Groningen. Van onze 80 talenten is er namelijk altijd iemand die een goed idee heeft om bij te dragen aan onze gedeelde leefomgeving.

Doelstellingen

Wij geloven in de kracht van verbinden, ontmoeten, en inspireren.

Om ons heen creëren we een web van diverse talenten, partners en andere netwerken. Hiermee organiseren wij verschillende activiteiten, gaan we regelmatig de dialoog aan over actuele thema’s en zetten we ons netwerk in om zoveel mogelijk nieuwe connecties te maken.