Dagelijks bestuur

Zie hieronder de namen van het dagelijks bestuur van TalentWeb Groningen. Daarnaast is er nog een algemeen bestuur. Wil je in contact komen met het bestuur? Zie hieronder de contactgegevens van de bestuursleden. Je kunt ook een mailen naar het algemene mailadres: bestuur@talentwebgroningen.

Vacature bij bestuur Talenweb Groningen

Solliciteer nu!

Marketing & Communicatie

Vacature bij bestuur Talenweb Groningen

Solliciteer nu!

Relatiebeheer

Vacature bij bestuur Talenweb Groningen

Solliciteer nu!

Activiteitencoördinator

Onze missie

TalentWeb Groningen staat voor  signaleren, verbinden, ontwikkelen en inzetten van talent in & rondom de stad Groningen. Hiermee willen we zoveel mogelijk talent aantrekken en behouden in de regio. Dit doen wij door een aantrekkelijk web te creëren met een zeer divers gezelschap aan leden, evenementen, projectgroepen en andere netwerken waar we op frequente basis cross-overs mee maken.

Onze visie

Wij willen proactief werken aan talent behoud in het Noorden en het aantrekken van nieuwe talenten naar Groningen. Hiervoor hebben wij door de jaren heen een multidisciplinair web weten te vormen met leden waarin (jonge) professionals (leeftijd: circa 20-40 jaar) elkaar ontmoeten en verbinden. Daarnaast wordt mbo, hbo en wo met elkaar verbonden. 

Elkaar inspireren staat centraal, juist door de grote diversiteit lukt dit. Leden zijn werkzaam in zeer verschillende sectoren. Denk hierbij aan: medische sector, kunsten, onderwijs, cultuur, gemeente, bedrijfsleven, ondernemers, muziek, onderzoek. 

 

Doelstellingen

Wij geloven in de kracht van verbinden, ontmoeten, en inspireren.

Om ons heen creëren we een web van diverse talenten, partners en andere netwerken; waarin we geregeld cross-overs maken.

Het multidisciplinaire karakter van TalentWeb zorgt ervoor dat er bijzonder ontmoetingen plaats vinden. Dit biedt nieuwe perspectieven, leidt regelmatig tot nieuwe initiatieven, en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jong talent in Groningen.

Als ‘spin’ in dit web proberen wij hierin zoveel mogelijk te ondersteunen en stimuleren. Hiervoor organiseren wij verschillende activiteiten, gaan we regelmatig de dialoog aan met partners en organisaties over actuele thema’s en zetten we ons netwerk in om zoveel mogelijk nieuwe connecties te maken.