Wil jij lid worden van het meest bijzondere netwerk van Groningen?

Iedereen heeft een talent! Ben je een (jong) professional (leden zijn tussen 20-40) en ben je ambitieus om maatschappelijke impact teweeg te brengen? Juist diversiteit aan talent zit bij TalentWeb! 

Hoe kan ik lid worden?

Iedereen heeft talent en alle talenten kunnen lid worden van TalentWeb!  We zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten die zich actief willen binden aan TalentWeb Groningen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een lidmaatschap bij Talentweb Groningen. Lees hieronder hoe dat gaat! Heb je meer vragen?

Word lid van TWG!

Ik wil lid worden

Voeg je CV toe:

Leer ons kennen

De leden van TalentWeb zijn de kracht achter het netwerk. TalentWeb Groningen is een multidisciplinair netwerk van zo’n 80 fanatieke jonge mensen uit de stad Groningen en Ommeland. Zij zetten zich in voor het aantrekken en behouden van talent in de mooiste regio van Nederland. Samen zijn wij een spin in het web voor het signaleren, verbinden, ontwikkelen en inzetten van talenten voor de stad Groningen.

88

Leden

29

Gemiddelde leeftijd

46%

Mannen

54%

Vrouwen

Over TalentWeb

Ontstaan in 2010 door het Akkoord van Groningen. TalentWeb brengt jonge talenten in verbinding met elkaar. Bij TalentWeb ontmoet je andere professionals (of studenten) die je in het dagelijks leven niet zo snel tegen zou komen. Juist die diversiteit is wat ons bindt. 

Dit biedt nieuwe perspectieven, leidt regelmatig tot nieuwe initiatieven en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jong talent in Groningen.

Door het organiseren van verschillende activiteiten willen wij talenten met elkaar verbinden, ontmoeten en inspireren. Samen met het netwerk organiseren we regelmatig activiteiten om dit mogelijk te maken.