Onze activiteiten

Onze activiteiten worden georganiseerd door de verschillende crews. Alle evenementen passen bij waarden: inspiraties, verbinden en ontmoeten. 

Activiteitenkalender vanaf september 2021 / 2022 volgt.

BBQ bij het pand van TalentWeb Groningen

Informatie over de BBQ volgt via de app. 

Evenement 2021/2021 volgt.

Informatie volgt.

TWG on stage

Het evenement waarbij we leden een podium geven en iets laten vertellen over zichzelf!

TWG college

Laat je inspireren door een verrassende spreker over een actueel of gewoonweg interessant onderwerp

TWG ontbijt

Het ontbijt is het evenement waarbij we in alle vroegte samen rustig aan de dag beginnen.

Welke activiteiten heb je gemist?

Brainstormsessie "Groningen na corona" voor Akkoord van Groningen.

Vanuit het Akkoord van Groningen zijn we gevraagd om na te denken over de Groningse Zomer, ‘Groningen na corona”. Samen met dertig TWG’ers hebben we online een brainstorm gehad. Wat willen we koesteren? Wat waren waardevolle momenten afgelopen (corona)jaar? Wat zie je graag anders en wat voor voorbeelden heb je gezien? Vervolgens hebben we concrete ideeën aangedragen aan het Akkoord van Groningen. 

Kookworkshop Cooking (vegetarisch / biologisch)

Deze avond staat in het teken van koken met Inge van Cook-Ing Groningen (www.cook-ing.nl). Gezien de corona maatregelen doen we deze kookworkshop online. Het wordt online koken & dineren. We gaan een vegetarisch én biologisch drie gangen diner koken. Er is plek voor 25 mensen, meld je dus op op tijd aan!

Over TalentWeb

Ontstaan in 2010 door het akkoord van Groningen. TalentWeb brengt jonge talenten in verbinding met andere talenten en personen die ze anders nooit zouden zijn tegenkomen in hun eigen werkveld.

Dit biedt nieuwe perspectieven, leidt regelmatig tot nieuwe initiatieven, en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jong talent in Groningen.

Door het organiseren van verschillende activiteiten willen wij talenten met elkaar verbinden, ontmoeten en inspireren. Samen met het netwerk organiseren we regelmatig activiteiten om dit mogelijk te maken.