Onze activiteiten

Onze activiteiten worden georganiseerd door de verschillende crews. Alle evenementen passen bij waarden: inspiraties, verbinden en ontmoeten. 

Activiteitenkalender 2021 / 2022

Workshop: verbeter je softskills

In een tijd waar connectie & verbinding de keywords zijn, neemt de inspiratiecrew je mee hoe je daar (nog) beter in kunt worden. “Soft skills” zijn dé vaardigheden die in het jouw persoonlijke en professionele leven het verschil kunnen maken. De workshop wordt begeleid door Megan Taylor Morrison, coach, consultant en facilitator uit Atlanta (VS). De workshop is online & Engelstalig. Geef je snel op via de app! 

TWG beweegt! Samen de padelbaan op!

Deze avond gaan we de competitie met elkaar aan op de parelbaan! Wil jij je skills laten zien of juist deze nieuwe sport leren? Kom dan vooral naar deze avond! Tot 21.00 uur zijn we in actie, daarna is er nog een borrel!

TWG on stage

Het evenement waarbij we leden een podium geven en iets laten vertellen over zichzelf!

TWG college

Laat je inspireren door een verrassende spreker over een actueel of gewoonweg interessant onderwerp

TWG ontbijt

Het ontbijt is het evenement waarbij we in alle vroegte samen rustig aan de dag beginnen.

Welke activiteiten heb je gemist?

Crew kick-off bij Noorderpoort Restaurant

Dit event is voor alle leden die actief zijn een crew bij TWG. Het is een kick-off om kennis te maken met elkaar, ideeen & plannen uit te wisselen en vooral genieten van het driegangen diner, verzorgd door studenten van het Noorderpoort college. 

Workshop / lezing rondom Militair leiderschap

Tijdens deze avond zal Marjoor Gert-Jan Wormmeester (en Militair adviseur VR-Groningen) ons meenemen zijn verhaal over militair leiderschap. Ben je benieuwd naar dit type leiderschap? En zijn visie op “never waste a good crises”? Meld je snel aan! 

BBQ bij het pand van Talentweb Groningen

Dé eerste bijeenkomst na de zomer.. elkaar weer ontmoeten en samen eten!  Meer informatie; bekijk de app! 

Brainstormsessie "Groningen na corona" voor Akkoord van Groningen.

Vanuit het Akkoord van Groningen zijn we gevraagd om na te denken over de Groningse Zomer, ‘Groningen na corona”. Samen met dertig TWG’ers hebben we online een brainstorm gehad. Wat willen we koesteren? Wat waren waardevolle momenten afgelopen (corona)jaar? Wat zie je graag anders en wat voor voorbeelden heb je gezien? Vervolgens hebben we concrete ideeën aangedragen aan het Akkoord van Groningen. 

Kookworkshop Cooking (vegetarisch / biologisch)

Deze avond staat in het teken van koken met Inge van Cook-Ing Groningen (www.cook-ing.nl). Gezien de corona maatregelen doen we deze kookworkshop online. Het wordt online koken & dineren. We gaan een vegetarisch én biologisch drie gangen diner koken. Er is plek voor 25 mensen, meld je dus op op tijd aan!

Over TalentWeb

Ontstaan in 2010 door het akkoord van Groningen. TalentWeb brengt jonge talenten in verbinding met andere talenten en personen die ze anders nooit zouden zijn tegenkomen in hun eigen werkveld.

Dit biedt nieuwe perspectieven, leidt regelmatig tot nieuwe initiatieven, en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jong talent in Groningen.

Door het organiseren van verschillende activiteiten willen wij talenten met elkaar verbinden, ontmoeten en inspireren. Samen met het netwerk organiseren we regelmatig activiteiten om dit mogelijk te maken.